Grafische Vormgeving

Mappie Pennings is van oorsprong grafisch vormgever. Ze studeerde in Eindhoven met als afstudeerrichting Esthetica in 1987. Ze heeft bij diverse reclamebureau gewerkt waaronder DI&P, Eindhoven (DTP-er) en Ligthart Communicatie, Waalre (Grafisch Vormgever en Art-Director). Daarnaast heeft ze ook een tijd als freelancer in dit vak gewerkt bij onder andere Reclame Team Verhoeve, Eindhoven, reclamebureau Schwung, Tilburg. Ook heeft ze veel ervaring opgedaan in het bewerken van foto's/afbeeldingen in Photoshop bij diverse reclame- fotostudio's zoals; Cees Roelofs (Hilvarenbeek), Studio040 (destijds)Korf en van Mierlo, Hugo de Hey (nu Studio Hagemeijer)

Veel ervaring dus met altijd schitterende resultaten.

Voor een totaal project draait ze haar hand niet om;

Bijvoorbeeld voor Garage Roxs op de Ruysdaelbaan in Eindhoven. Hier heeft ze de complete huisstijl, website, gevelbelettering, autobelettering en dergelijke voor gemaakt... nog een voorbeeld; Het in de markt zetten van een nieuw bloemconcept; 'bloemen10euro.nl' in Nuenen. Compleet concept met logo, visitekaartje, posters, flyers, advertentie, banner, vlaggen, stickers, cadaubonnen, aktiekaartjes, website-ontwerp, pandbelettering.  Of voor de gemeente Tilbug een zeer omvangrijke  presentatie... Ook weer tot volle tevredenheid van de klant.

Heden ze op zoek naar een baan in dit vakgebied. Full-time, part-time of als freelance... Heeft u interesse of tips... Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak 06-53275875 of mail naar mappiepennings@gmail.com.